Каталог товарів

close

Legrand Daker DK Plus UPS 10000 VA - 10000 W without battery (310177)

Ціна

Артикул: 310177

2412$

Опис

     Legrand серії DAKER DK PLUS 10000 VA - 10000 W- ДБЖ без батареї з подвійним перетворенням (стійка/вежа) - однофазний або трифазний конфігурації VFI.

Основні параметри ДБЖ, включаючи рівень заряду батареї та несправності, відображаються на РК-дисплеї на передній панелі.

Вбудоване комунікаційне програмне забезпечення не тільки керує ДБЖ та його вимкненням у разі несправності, але й дозволяє користувачеві віддалено тестувати основні функції, обмінюватися даними через SNMP/Інтернет/мережевий адаптер та отримувати доступ до функцій ДБЖ через Інтернет, але також може надіслати користувачеві SMS, якщо відбуваються певні події

Внутрішній роз'єм розширення дозволяє встановити карту WEB/SNMP або релейний інтерфейс, який забезпечує ізольовані контакти для програм на промислових панелях управління або віддалених панелях сигналізації.

При несправності електроніки, перевантаженні, перегріві або планових роботах з технічного обслуговування автоматичний або ручний (додатковий) байпас забезпечує безперервність подачі живлення критичних навантажень. Перемикач байпаса доступний для обслуговування

Характеристики Daker DK Plus 10000VA/10000Вт (310177):

  • Номінальна потужність: 10000 VA
  • Активна потужність: 10000 W
  • Час резервного живлення: ні.
  • Вага: 26 кг
  • Без батареї
  • Заявлений час резервного копіювання в хвилинах є оцінним і може змінюватись в залежності від характеристик навантаження, умов експлуатації та навколишнього середовища.

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника