Каталог товарів

close

Jabra BIZ 2400 II Duo USB UC (2499-829-309)

Ціна

Артикул: 2499-829-309

Уточнюйте

Опис

Jabra BIZ 2400 II Duo USB UC (2499-829-309) - гарнітура на два вуха з амбушюрами зі шкірозамінника, пасивне шумозаглушення, новий дизайн штанги, мікрофона та оголов'я, знімна м'яка обробка оголов'я, обертання штанги мікрофону USB підключення, кнопки відповіді на виклик та контролю звуку на шнурі гарнітури.

Jabra BIZ 2400 – це оновлена серія професійних гарнітур, що забезпечують чудове звучання для обох співрозмовників. На 40% легше в порівнянні з висококласними гарнітурами конкурентів, оголов'я та амбушюри виконані з м'якої штучної шкіри. Конструкція гарнітури дуже надійна: провід армований, а штангу мікрофона практично неможливо зламати. Гарнітури ідеально підходять для контакт-центрів, вимоги яких – ефективність та висока продуктивність. Три варіанти носіння для моногарнітури та варіант із оголов'ям для гарнітур Duo. Конструкція Jabra Biz 2400 дозволяє гарнітурі витримувати складні умови експлуатації в контактному центрі, що інтенсивно працює. Широкосмуговий аудіодіапазон HD voice дозволяє розуміти кожне слово співрозмовника. Спеціально розроблені фільтри шумоподавлення в мікрофоні Air Shock усувають шум дихання та тріск. Інтуїтивно зрозумілий блок керування викликами на гарнітурі. Штангу мікрофона можна повертати на 360 °, не побоюючись зламати. Шнур посилений кевларовою ниткою підвищення міцності. Завдяки цьому він легко зможе витримати щоденні навантаження.

Основні характеристики Jabra BIZ 2400 II Duo USB UC (2499-829-309):

  • Гарнітура на два вуха з амбушюрами зі шкірозамінника
  • Підключення по USB
  • Мікрофон з функцією шумоподавлення та широкосмуговий аудіодіапазон HD Voice
  • Міцна конструкція - з штангою мікрофона, що повертається на 360°
  • Шнур посилено кевларовою ниткою

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника