Каталог товарів

close

Jabra BIZ 2300 Mono QD MS (2383-820-109)

Ціна

Артикул: 2383-820-109

Уточнюйте

Опис

     Jabra BIZ 2300 Mono QD MS (2383-820-109) - гарнітура на одне вухо з поролоновими гіпоалергенними амбушюрами, підключення через QD, широкосмуговий звук, гнучка штанга мікрофона з кутом обертання 360˚, посилений кевларовий кабель, наявність блоку управління на шнурі гарнітури. Сертифіковане для Microsoft Skype for Business / Lync.

     Jabra BIZ 2300 - це серія професійних гарнітур для контакт центру, призначена для фахівців, які розмовляють по телефону більшу частину робочого часу. Гарнітури ідеально підходять для контакт-центрів, вимоги яких - ефективність і висока продуктивність. Конструкція Jabra Biz 2300 дозволяє гарнітурі витримувати складні умови експлуатації в інтенсивно працює контакт-центрі, а це означає менше замін гарнітур, менший час простою для вас і вашої команди і зниження сукупної вартості володіння. Широкосмуговий аудіодіапазон HD voice дозволяє розуміти кожне слово співрозмовника. Спеціально розроблені фільтри шумозаглушення в мікрофоні Air Shock усувають шум дихання і тріск. Інтуїтивно зрозумілий блок управління викликами на гарнітурі. Штангу мікрофона можна повертати на 360 °, не побоюючись зламати. Шнур посилений кевларовой ниткою для підвищення міцності. Завдяки цьому він без зусиль зможе витримати щоденні навантаження.

Основні характеристики Jabra BIZ 2300 Mono QD MS (2383-820-109):

  • Гарнітура на одне вухо з гіпоалергенними амбушюрами
  • Підключення по QD (Quick Disconnect)
  • Мікрофон з функцією шумозаглушення і широкосмуговий аудіодіапазон HD Voice
  • Надлегкий конструкція, всього 49г.
  • Міцна конструкція - з повертається на 360 ° штангою мікрофона
  • Шнур посилений кевларовой ниткою
  • Сертифіковане для Microsoft Skype for Business / Lync

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника