Каталог товарів

close

HP StorageWorks MSA 70 SAS

Ціна

Артикул: 418800-B21

3770$

Опис

Забезпечте відповідність зростаючим вимоги вашого бізнесу до зберігання даних. Це недороге гнучке рішення надає високу ємність зберігання - 7,5 ТБ на дисках SAS і 6,2 ТБ на дисках SATA в кожній полиці. MSA70 дозволяє невеликим компаніям розширити ємність зберігання, додавши до серверів HP ProLiant або HP Integrity зовнішнє сховище. При цьому немає необхідності повністю переходити на використання SAN або NAS. Замовники можуть набувати тільки те, що необхідно сьогодні, і докуповувати додаткову ємність у міру зростання потреби в ресурсах зберігання даних. MSA70 також підтримує підключення масиву MSA2324fc. Додайте другий модуль введення-виведення, щоб перейти від однодоменних до двухдоменной архітектурі. Це дозволить забезпечити більш високий рівень надмірності і надійності, а також знизити або повністю усунути ризик появи критичних точок збою в мережі зберігання. На серверах ProLiant можлива підтримка двох доменів для SA P800, приєднаних до MSA70. На серверах Integrity для середовищ HP-UX та OVMS додається підтримка HP SC44Ge HBA для використання кластерів Multi-Initiator JBOD.

Features
• Модель MSA70 забезпечує гнучку модульну платформу, яка повністю відповідає стандарту SAS, дозволяючи створювати дискові системи зовнішнього зберігання великої місткості, що підтримують можливість прямого доступу і займають дві секції стійки.

• Управління дисковим масивом за допомогою вдосконаленого ПО HP Systems Insight Manager.

• Компанія HP пропонує широкий спектр полиць для жорстких дисків SAS, контролерів Smart Array, а також серверів HP ProLiant і HP Integrity, що дозволяють створити оптимальну архітектуру.

• Рівні RAID забезпечують різну ступінь захисту і доступності даних. RAID 6 з ADG забезпечує додатковий рівень надійності. Підтримка RAID 0, 1, 1 + 0, 5, 6 з ADG (в залежності від використовуваного контролера Smart Array)

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника