Каталог товарів

close

Cisco 2811-AC-IP

Ціна

Артикул: 2811-AC-IP

Уточнюйте

Опис

2811 w/AC + POE, 2FE, 4HWICs, 2PVDMs, 1NME, 2AIMS, IP BASE, 64F/256D

Маршрутизатор Cisco виконує наступні функції

  • Підтримує роботу мережі IP-телефонії, забезпечуючи транспорт для голоc і даних. Управління телефонними апаратами і встановленням телефонних з'єднань здійснюється централізовано за допомогою Cisco CallManager.
  • Підтримує роботу мережі IP-телефонії, забезпечуючи траспорт для голосу і даних. Управління системою IP-телефонії здійснюється централізовано сервіс-провайдером. Функціональність Survivable Remote Site Telephony маршрутизатора забезпечує роботу системи IP-телефонії в разі недоступності Cisco CallManager сервіс-провайдера.
  • Підтримує роботу мережі IP-телефонії з кількістю користувачів не більше 240. Управління телефонними апаратами і встановленням телефонних з'єднань здійснюється маршрутизатором за допомогою функціональності Cisco CallManager Express.
  • Підтримує роботу телефонної мережі на основі звичайної АТС, підключеної до маршрутизатора Cisco. Маршрутизатор використовується як голосовий шлюз.
  • Забезпечує роботу телефонної мережі з аналоговими телефонами, підключеними безпосередньо до маршрутизатора Cisco; маршрутизатор використовується як голосовий шлюз. Процес побудови мультисервісної мережі для компаній та їх філій значно полегшується при використанні програмної і апаратної функціональності маршрутизатора Cisco CallManager Express і Cisco Unity Express.

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника