Каталог товарів

close

Cisco 2801-AC-IP

Ціна

Артикул: 2801-AC-IP

Уточнюйте

Опис

Модульний маршрутизатор з інтеграцією сервісів (Integrated Services Routers, ISR), оптимізований для безпечної передачі даних, голосу і відео на швидкості каналу зв'язку.

У порівнянні з предидущей серією маршрутизаторів (2600) забезпечує значний приріст продуктивності, нові інтегровані сервіси і значно збільшену щільність інтерфейсів при збереженні зворотної сумісності з більш ніж 90 існуючими на сьогодні модулями.

Маршрутизатор Cisco 2801, як і вся серія модульних маршрутизаторів 2800 відрізняється гнучкою модульною конструкцією. Доступні слоти NME, для установки мережевих модулів, слоти HWIC для встановлення інтерфейсних модулів, а також слоти PVDM і гнізда AIM на системній платі маршрутизатора для установки модулів обробки голосу і сервісних модулів відповідно. Слоти NME і HWIC мають зворотну сумісність з модулями NM і WIC відповідно.

Всі маршрутизатори серії 2800 мають інтегрірованнние засоби апаратного прискорення шифрування, забезпечують функціональність системи виявлення вторгнень і брандмауера.

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника