Каталог товарів

close

Cisco 10000-1P3-1DC

Ціна

Артикул: 10000-1P3-1DC

Уточнюйте

Опис

Маршрутизатори серії Cisco 10000 - єдині в галузі граничні маршрутизатори, що пропонують узгоджений набір високопродуктивних функцій для операторів, які впроваджують послуги IP/MPLS для своїх клієнтів з широкосмуговими підключеннями і приватними лініями.
Побудовані на перевірених технологіях забезпечення високої доступності та адаптивної обробки мережевого трафіку, маршрутизатори серії Cisco 10000 забезпечують максимальну сукупну пропускну здатність сесій, свободу у виборі послуг і потужні можливості конфігурації.

Маршрутизатори серії Cisco 10000 дозволяють різко знизити витрати, пов'язані з наданням широкосмугових послуг, обслуговуючи на швидкості лінії понад 60000 сесій з підтримкою всіх функцій управління якістю обслуговування (QoS) і інших допоміжних послуг. Ця унікальна комбінація сприяє підвищенню операційної ефективності і розширює можливості отримання доходів від абонентів широкосмугових послуг.

Використання в мережах IP/MPLS серії маршрутизаторів Cisco 10000:

  • Агрегирование широкосмугових підключень
  • Агрегирование низькошвидкісних приватних ліній (ATM/Frame Relay/виділені лінії)


Основні характеристики серії маршрутизаторів Cisco 10000:

  • Інтегровані функції агрегації широкосмугових підключень і приватних ліній з використанням запатентованої Cisco технології адаптивної обробки мережевого трафіку PXF.
  • Провідні в галузі показники відмовостійкості завдяки перевіреним механізмам резервування процесорів маршрутизації в поєднанні з швидким встановленням з'єднань - що забезпечує доступність системи на рівні 99,999%
  • Високопродуктивні модулі маршрутизації Performance Routing Engine (PRE-2) наступного покоління, що підтримують послуги широкосмугових підключень і виділених ліній на швидкості середовища передачі
  • Висока щільність шірокоп олосних підключень - підтримка понад 60000 сесій в конфігураціях LAC (локального концентратора доступу) і PTA.
  • Технології (на які оформлені патентні заявки) автоматичного створення і конфігурації віртуальних каналів, а також висока щільність віртуальних каналів для спрощення обслуговування, скорочення термінів конфігурації широкосмугових підключень і отримання нових джерел доходів.
  • Повний набір функцій граничного пристрою мережі IP/MPLS, оптимізованих для послуг ATM/Frame Relay/виділених ліній на базі каналів DS-0 - DS-3.

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника