Каталог товарів

close

Cisco WS-C3750G-24T-E

Ціна

Артикул: WS-C3750G-24T-E

Уточнюйте

Опис

Комутатори сімейства Cisco Catalyst 3750, які включають в себе безліч інноваційних можливостей, призначені для середніх підприємств і відділень великих корпорацій. Вони відрізняються простотою використання і найвищої отказоустойчивостью серед стекові комутаторів. Підвищена ефективність локальної мережі при використанні стекирования досягається з використанням технології Cisco StackWise.
Технологія Cisco StackWise - новий стандарт відмовостійкості для стекові пристроїв.

Застосування новаторської технології Cisco StackWise збільшує відмовостійкість, спрощує експлуатацію і підвищує ефективність роботи стекові комутаторів . Технологія Cisco StackWise дозволяє об'єднувати до 9 комутаторів серії Cisco Catalyst 3750 в складі єдиного комутаційного блоку з пропускною спроможністю 32 Гбіт/с.
Управління комутаторами здійснюється по WEB-інтерфейсу (через підключення до мережі) або по інтерфейсу командного рядка (через консольний порт або по мережі через Telnet)

Сімейство керованих стекові комутаторів 2-го рівня (комутація на основі MAC-адрес) і 3-го рівня (динамічна і статична маршрутизація на основі IP-адрес) з підтримкою додаткових сервісів рівнів 3 і 4 для робочих груп або ядра мережі. Призначені для середніх і великих мереж (більше 250 користувачів). Комутатори цієї серії забезпечують дуже високий рівень відмовостійкості, керованості, безпеки і масштабованості. Об'єднання комутаторів серії 3750 в стек дозволяє управляти стеком комутаторів як єдиним пристроєм через один IP-адреса. В стек можна об'єднати до 9-ти будь-яких комутаторів серії, при цьому пропускна здатність каналу стекирования становить 32 Гбіт/с, тобто дорівнює продуктивності внутрішньої шини комутатора. Об'єднання в стек здійснюється за допомогою спеціальних кабелів, які підключаються до роз'ємів на задній панелі. Канал стекирования може бути замкнутий в кільце для підвищення відмовостійкості стека.

Серія 3750 включає стомегабітние і гігабітні моделі комутаторів. Стомегабітние моделі мають 24 або 48 "мідних" портів Fast Ethernet, а також 2 або 4 SFP-порту Gigabit Ethernet відповідно. Є модель з 24-ма оптичними портами 100BASE-FX і 2-ма портами SFP. Лінійка гігабітних комутаторів включає моделі з 24-ма або 48-ма "мідними" гігабітними портами і 4-ма портами SFP для висхідних з'єднань. Також є модель з 12-ю портами SFP і модель з 16-ма "мідними" гігабітними портами і портом 10 гігабіт. Всі моделі комутаторів доступні з різними варіантами програмного забезпечення.
Комутатори серії 3750 підтримують стандарт Power over Ethernet (IEEE 802.3af). За допомогою даної технології можна забезпечити електроживленням різні мережеві пристрої (такі як бездротові точки доступу, IP-телефони, відеокамери) безпосередньо через підключення до мережі. До одного комутатора можна підключити до 24 пристроїв з споживаної потужністю 15.4W або до 48 пристроїв 7.3W. Сумарна споживана потужність PoE становить 370W на комутатор.
Управління комутаторами (або стеком комутаторів) здійснюється по WEB-інтерфейсу (через підключення до мережі) або по інтерфейсу командного рядка (через консольний порт або по мережі через Telnet). Комутатори серії 3750 забезпечують швидке розгортання і просте управління мережевою інфраструктурою, підвищений рівень готовності, керованості і безпеки. Є можливість підключення резервного джерела живлення постійного струму. Комутатори сімейства мають виконання для установки в стійку, висота 1U.

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника