Каталог товарів

close

Cisco WS-C3750-24PS-S

Ціна

Артикул: WS-C3750-24PS-S

Уточнюйте

Опис

Комутатор (світч ) Cisco Catalyst 3750. Модель WS-C3750-24PS-S.

  • Серія розроблена для експлуатації на підприємствах середньої величини.
  • Комутатор обладнаний двадцятьма чотирма Ethernet 10/100/1000 портами.
  • Коммутационная швидкість 32 Гбіт/сек.
  • Покращена технологія стекирования.

Стекові багаторівневі комутатори серії Cisco Catalyst 3750 можуть бути використані не тільки в якості ядра мереж середніх розмірів, але і на рівні доступу в великих мережах.

Це сімейство відкриває нове покоління комутаторів рівня доступу великих локальних мереж підприємств і організацій. Cisco 3750 Series Switches можуть застосовуватися в локальних мережах віддалених офісів і невеликих компаній, як в складі стека, так і в якості окремих пристроїв. Багато моделей пристроїв, представлених в даному сімействі, дозволяють використовувати ці комутатори на різних ділянках локальних мереж: від рівня доступу і вузлів агрегування трафіку до магістральними сполуками мереж компаній середнього масштабу.

Технічні характеристики:

  • Нові можливості побудови стека: завдяки технології Cisco StackWise можна об'єднати до 9 комутаторів Catalyst 3750, які будуть функціонувати як один логічний комутатор. При цьому можна отримати до 468 портів 10/100TX або до 252 портів 10/100/1000T, додаючи нові комутатори в стек у міру необхідності. Пропускна здатність шини стека становить 32 Гбіт/с.
  • Висока доступність: стек функціонує під управлінням динамічно обраного провідного комутатора і допускає «гаряче» підключення нових комутаторів. Будь-комутатор стека може працювати як провідний, що забезпечує високу доступність всієї системи за схемою 1: N. Підтримуються резервні системи живлення Cisco RPS 675, протоколи 802.1w, PVRST +, HSRP, технології Cisco CrossStack UplinkFast (CSUF), UDLD, Aggressive UDLD.
  • Високошвидкісна маршрутизація трафіку: завдяки технології Cisco Express Forwarding (CEF) серія Catalyst 3750 забезпечує високопродуктивну маршрутизацію трафіку IP, а також має апаратну підтримку маршрутизації IPv6. Підтримується більшість протоколів маршрутизації - RIPv1, RIPv2 (у версії ПО SMI і EMI), OSPF, IGRP, EIGRP, BGPv4 (тільки EMI), а також PBR і протоколи маршрутизації multicast-трафіку (тільки EMI) - PIM-SM, PIM-DM , PIM sparse-dense mode, туннелирование DVMRP.
  • Висока безпека: підтримка протоколу 802.1x, функціональність Identity-Based Networking Services (IBNS), списки доступу для трафіку, комутованого на другому рівні (VLAN ACL), на третьому і четвертому рівнях (Router ACL), а також Port-based ACLs (PACL). Для забезпечення безпеки при адмініструванні підтримуються протоколи SSH і SNMPv3, а також централізована аутентифікація на TACACS + і RADIUS серверах.
  • Підтримка якості обслуговування (QoS) в межах стека: класифікація трафіку по полях DSCP або 802.1p (CoS), а також по вихідним і кінцевим MAC, IP адресами або портам TCP/UDP, пріоритетна черговість і черговість SRR, WTD, обмеження смуги пропускання, CIR, функція AutoQoS.
  • Відмінна керованість: пО Cisco CMS, підтримка CiscoWorks, підтримка SNMP версій 1, 2, 3, Telnet, RMON, SPAN, RSPAN, NTP, TFTP.

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника