Каталог товарів

close

Cisco WS-C3750E-48PD-E

Ціна

Артикул: WS-C3750E-48PD-E

Уточнюйте

Опис

Комутатори Cisco Catalyst серії 3750-E з технологією StackWise Plus є лінійку стекові комутаторів корпоративного класу для мереж доступу. Поєднуючи в собі конфігурації з портами 10/100/1000 і підтримкою живлення пристроїв по кручений парі (PoE), а також висхідними портами, модернізованими від 1 Gigabit Ethernet до 10 Gigabit Ethernet, комутатори Catalyst 3750-E дозволяють підвищити продуктивність співробітників за рахунок впровадження таких додатків, як IP-телефонія, бездротові мережі і передача відео.
Управління комутаторами здійснюється по WEB-інтерфейсу (через підключення до мережі) або по інтерфейсу командного рядка (через консольний порт або по мережі через Telnet). Програмне забезпечення має три варіанти виконання:

IP Base Image Пакет функцій IP Base включає покращене управління якістю сервісу (QoS), функції забезпечення безпеки і базові функції маршрутизації
IP Service Image Пакет функцій IP Services надає додаткові функції корпоративного класу, включаючи апаратно реалізовані функції маршрутизації одноадресних і мультівещательних IP-пакетів, а також пересилання віртуальних маршрутів (VRF) і маршрутизацію на основі політик (PBR).
Advanced IP Service Image IPv6-маршрутизація.

Ключові особливості :

  • модуль конвертера TwinGig, що дозволяє модернізувати висхідні порти з 1 Gigabit Ethernet (SFP-модуль) до 10 Gigabit Ethernet (X2-модуль)
  • Зміни з підтримкою живлення пристроїв по кручений парі (з потужністю до 15,4 Вт ) На всіх 48 портах
  • Технологія StackWise Plus для спрощення експлуатації та підвищення відмовостійкості з використанням інтерфейсів стекирования на 64 Гбіт/с
  • Замінювані і оновлювані на місці джерела живлення і вентиляторні модулі
  • Робота на швидкості середовища передачі завдяки неблокируемой коммутирующей матриці з пропускною спроможністю 68 Гбіт/с
  • маршрутизація мультівещанія, маршрутизація IPv6 і апаратні списки контролю доступу
  • Порт Ethernet для внеполосного управління, на додаток до консольного порту RS-232
  • Повна зворотна сумісність з комутаторами Catalyst серії 3750

Cisco Catalyst 3750-E Series Switches (front and back)

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника