Каталог товарів

close

Cisco WS-C3560G-48PS-S

Ціна

Артикул: WS-C3560G-48PS-S

Уточнюйте

Опис

Сімейство керованих нестекіруемих комутаторів 2-го рівня (комутація на основі MAC-адрес) і 3-го рівня (динамічна і статична маршрутизація на основі IP-адрес) з підтримкою додаткових сервісів рівнів 3 і 4 для робочих груп. Відповідно до рекомендацій виробника, ці комутатори призначені для використання в мережах розміром більше 250 користувачів, а також в тих випадках, коли необхідно забезпечити підвищену надійність, безпеку і масштабованість.

Серія 3560 включає стомегабітние і гігабітні комутатори. Стомегабітние моделі мають 24 або 48 "мідних" портів Fast Ethernet, а також 2 або 4 SFP-порту Gigabit Ethernet відповідно для висхідних з'єднань. Гігабітні моделі мають 24 або 48 "мідних" портів Gigabit Ethernet, а також 4 гігабітних SFP-порту для з'єднань з ядром мережі.

Відмінною особливістю серії 3560 є підтримка стандарту Power over Ethernet (IEEE 802.3af). За допомогою даної технології можна забезпечити електроживленням різні мережеві пристрої (бездротові точки доступу, IP-телефони, відеокамери) безпосередньо через підключення до мережі, що особливо зручно, коли живити їх від електричної мережі проблематично.

Управління комутаторами здійснюється по WEB- інтерфейсу (через підключення до мережі) або по інтерфейсу командного рядка (через консольний порт або по мережі через Telnet).

Комутатори серії 3560 забезпечують швидке розгортання і просте управління мережевою інфраструктурою, підвищений рівень готовності, керованості і безпеки. Є можливість підключення резервного джерела живлення постійного струму.

Комутатори сімейства мають виконання для установки в стійку, висота 1U.

Особливості Cisco Catalyst 3560 Series:

Високошвидкісна маршрутизація трафіку: завдяки технології Cisco Express Forwarding (CEF) серія Catalyst 3560 забезпечує високопродуктивну маршрутизацію трафіку IP. ПО SMI підтримує статичну, RIPv1 і RIPv2 маршрутизацію, а EMI - ще і OSPF, IGRP, EIGRP, а також маршрутизацію multicast трафіку (PIM, DVMRP, IGMP snooping)

Висока безпека: підтримка протоколу 802.1x, функціональність Identity-Based Networking Services (IBNS), списки доступу для трафіку, комутованого на другому рівні (VLAN ACL), на третьому і четвертому рівнях (Router ACL), а також Port-based ACLs (PACL) і Time -based ACL. Безпечне управління - протоколи SSH і SNMPv3, аутентифікація на TACACS + і RADIUS серверах

Висока доступність: для захисту від збоїв внутрішніх блоків живлення комутатори Catalyst 3560 підтримують резервну систему живлення Cisco Redundant Power System 675 ( RPS 675), протоколи 802.1D, 802.1s, 802.1w, функціональність UplinkFast, HSRP, UDLD, Aggressive UDLD, Switch port Auto-recovery

Підтримка якості обслуговування (QoS): класифікація трафіку по полях DSCP або 802.1p (CoS), стандартні і розширені списки доступу для виділення заданого типу трафіка, WRED, черговість Strict Priority, Shaped Round Robin. Існує можливість визначення максимальної смуги для певного виду трафіку, а також виділення гарантованої смуги CIR

Відмінна керованість : запроваджене в комутатор ПЗ Cisco CMS, підтримка CiscoWorks, підтримка SNMP версій 1, 2, 3 , Telnet, RMON, SPAN, RSPAN, NTP, TFTP

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника