Каталог товарів

close

Cisco WS-C3560G-24PS-E

Ціна

Артикул: WS-C3560G-24PS-E

Уточнюйте

Опис

Сімейство керованих нестекіруемих комутаторів 2-го рівня (комутація на основі MAC-адрес) і 3-го рівня (динамічна і статична маршрутизація на основі IP-адрес) з підтримкою додаткових сервісів рівнів 3 і 4 для робочих груп. Відповідно до рекомендацій виробника, ці комутатори призначені для використання в мережах розміром більше 250 користувачів, а також в тих випадках, коли необхідно забезпечити підвищену надійність, безпеку і масштабованість.

Серія 3560 включає стомегабітние і гігабітні комутатори. Стомегабітние моделі мають 24 або 48 "мідних" портів Fast Ethernet, а також 2 або 4 SFP-порту Gigabit Ethernet відповідно для висхідних з'єднань. Гігабітні моделі мають 24 або 48 "мідних" портів Gigabit Ethernet, а також 4 гігабітних SFP-порту для з'єднань з ядром мережі.

Відмінною особливістю серії 3560 є підтримка стандарту Power over Ethernet (IEEE 802.3af). За допомогою даної технології можна забезпечити електроживленням різні мережеві пристрої (бездротові точки доступу, IP-телефони, відеокамери) безпосередньо через підключення до мережі, що особливо зручно, коли живити їх від електричної мережі проблематично.

Управління комутаторами здійснюється по WEB- інтерфейсу (через підключення до мережі) або по інтерфейсу командного рядка (через консольний порт або по мережі через Telnet).

Комутатори серії 3560 забезпечують швидке розгортання і просте управління мережевою інфраструктурою, підвищений рівень готовності, керованості і безпеки. Є можливість підключення резервного джерела живлення постійного струму.

Комутатори сімейства мають виконання для установки в стійку, висота 1U.

Особливості Cisco Catalyst 3560 Series:

Високошвидкісна маршрутизація трафіку: завдяки технології Cisco Express Forwarding (CEF) серія Catalyst 3560 забезпечує високопродуктивну маршрутизацію трафіку IP. ПО SMI підтримує статичну, RIPv1 і RIPv2 маршрутизацію, а EMI - ще і OSPF, IGRP, EIGRP, а також маршрутизацію multicast трафіку (PIM, DVMRP, IGMP snooping)

Висока безпека: підтримка протоколу 802.1x, функціональність Identity-Based Networking Services (IBNS), списки доступу для трафіку, комутованого на другому рівні (VLAN ACL), на третьому і четвертому рівнях (Router ACL), а також Port-based ACLs (PACL) і Time-based ACL. Безпечне управління - протоколи SSH і SNMPv3, аутентифікація на TACACS + і RADIUS серверах

Висока доступність: для захисту від збоїв внутрішніх блоків живлення комутатори Catalyst 3560 підтримують резервну систему живлення Cisco Redundant Power System 675 (RPS 675), протоколи 802.1D, 802.1s, 802.1w, функціональність UplinkFast, HSRP, UDLD, Aggressive UDLD, Switch port Auto-recovery

Підтримка якості обслуговування (QoS): класифікація трафіку по полях DSCP або 802.1p (CoS), стандартні і розширені списки доступу для виділення заданого типу трафіка, WRED, черговість Strict Priority, Shaped Round Robin. Існує можливість визначення максимальної смуги для певного виду трафіку, а також виділення гарантованої смуги CIR

Відмінна керованість: запроваджене в комутатор ПЗ Cisco CMS, підтримка CiscoWorks, підтримка SNMP версій 1, 2, 3, Telnet, RMON, SPAN, RSPAN, NTP, TFTP

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника