Каталог товарів

close

Cisco WS-C2975GS-48PS-L

Ціна

Артикул: WS-C2975GS-48PS-L

Уточнюйте

Опис

WS-C2975GS-48PS-L - Ethernet Switch - 4 x SFP - 48 x 10/100/1000Base-T

Комутатори серії Cisco Catalyst 2970 представляють завершений пакет інтелектуальних послуг.

Особливості:

Комутатори серії Cisco Catalyst 2970 збільшує продуктивність роботи мережі на швидкості до 100 Mbps, а також надають широкий спектр послуг в області безпеки - захист ділової інформації, перевірку справжності, підтримку несуперечності операцій. & nbsp ;

Cisco розробляє комплексні рішення, за допомогою яких замовники створюють власні об'єднані інформаційні інфраструктури або отримують доступ до мереж інших власників. При цьому комплексним вважається рішення, що створює загальну архітектуру для надання узгоджених мережевих послуг всім абонентам. Зі збільшенням ширини спектра мережевих послуг зростає корисність для підключених абонентів даної мережі.

Ресурси Cisco - це найширший в галузі портфель апаратних засобів, які використовуються для побудови інформаційних мереж і надання доступу до них; операційна система Cisco IOS, призначена для підтримки мережевих послуг і додатків; досвід проектування і розгортання мереж; а також система технічної підтримки і професійних послуг з обслуговування і оптимізації мережевої роботи.

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника