Каталог товарів

close

Cisco WS-C2955C-12

Ціна

Артикул: WS-C2955C-12

Уточнюйте

Опис

Комутатор Catalyst WS-C2955C-12 - це комутатор промислового класу, який забезпечує з'єднання Fast Ethernet по оптичних і мідних каналах зв'язку і призначений для використання в екстремальних умовах, таких , як промислові мережеві рішення, транспортні системи

Основні особливості:

  • Міцність: комутатори відрізняються компонентами промислового класу, компактними розмірами, конвекційним охолодженням і релейного аварійною сигналізацією. Розроблено для експлуатації при екстремальних температурах (від -40 до 60 ° C), відносної вологості (до 95% без конденсації), ударних навантаженнях (до 50G при трапецієподібної ударному імпульсі) і вібраціях (до 500 Гц).

  • Розвинені засоби якості обслуговування ( QoS ): підтримка агрегированной моделі QoS (класифікація, полісінг імаркірованіе на вході і черговість на виході). Класифікація трафіку по полях DSCP або 802. 1p (CoS), а такжепо вихідним і кінцевим MAC, IP адресами або портам TCP/UDP, пріоритетна і зважена кругова обробка черг, 4 черги на порт, AutoQoS.

  • Висока доступність: резервування керуючого комутатора дозволяє підвищити доступність кластера, функції виявлення і блокування несправних портів і ліній зв'язку UDLD і Aggressive UDLD. Для ефективного використання ресурсів додатками, які застосовують багатоадресну розсилку (multicast), Catalyst 2955 мають апаратну реалізацію IGMP snooping. Крім стандартного протоколу Spanning Tree підтримуються додаткові функції, що оптимізують його роботу, - UplinkFast, PortFast, BackboneFast, також підтримуються Per-VLAN Spanning Tree, 802. 1w і ін.

  • Широкі можливості в області безпеки: підтримуються фільтрація трафіку за допомогою списків доступу (ACL) на 2, 3 і 4 рівнях, а також, в залежності від часу, протокол 802.1x, функціональність Identity-Based Networking Services (IBNS) , Private VLAN Edge, Port Security, IGMP Filtering, динамічне призначення VLAN і ін. Для забезпечення безпеки при адмініструванні підтримуються протоколи SSH, SNMPv3, а також центру лізованних аутентифікація на серверах TACACS + і RADIUS.

  • Відмінна керованість: вбудований агент RMON, порт SPAN, Remote SPAN, DNS, TFTP, підтримка протоколу NTP, L2 traceroute, багатофункціональні світлодіоди портів. Підтримка ПО Cisco CMS, CiscoWorks, протоколів SNMP версій 1, 2, 3.

  • Інтелектуальність: програмне забезпечення Cisco IOS® забезпечує функціональність для передачі звичайних даних , відео і голосових сервісів з розширеними характеристиками для посилення безпеки, просунуту підтримка QoS, висока доступність і керованість.

Технічні характеристики:

Основні характеристики WS-C2955C-12
Кількість портів Fast Ethernet 12 (10/100TX) + 2 (100FX)
Кількість портів Gigabit Ethernet 10/100/1000 0
Пропускна здатність, Гбіт/с 2,8
Тип транков VLAN 802.1q
Обсяг flash-пам'яті, Мб До 16
Обсяг ОЗУ, Мб До 32
Розміри (В х Ш х г), дюймів 1,92 x 4,92 x 4,05
потужність, Вт 23

Доставка

Доставка

Доставка здійснюється по всій території України послугами кур'єрської служби "Нова Пошта" за тарифами перевізника


Оплата

Оплата

Безготівковий розрахунок за рахунком-фактурою через будь-яке відділення банку або інтернет-банкінгу (для юр. І фіз. осіб)

Гарантія

Гарантія

Гарантія надається на термін від 2 тижнів до 60 місяців в залежності від сервісної політики виробника